HVEM ER BANKO-CARL?

 

KORT OG GODT

 
  • Navn: Carl P. J. Christensen
  • Født: 6. marts 1936 
  • Fødested: Nakskov
  • Søskende: Ældste af 6
  • Skolegang: Folkeskolen og 5 års handelskole i organisation og økonomi
  • Efter skolen: Kontorlæreplads i Nakskov frem til 1955, bogholder i Rødby og fra 1958 kontorchef i Vordingborg.
  • Øgenavne: Pop-Carl, Banko-Carl
  • Kan ikke li': Ris, løg, kartofler med skræl og fester uden sluttidspunkt.

TEAM BANKO-CARL

Det er ganske vist: Carl P. J. Christensen alias Banko-Carl er igen et hit - i en alder af 82. Dette comeback som banko-entertainer er et stort ønske fra rigtig mange mennesker, som stadig kan huske de festlige banko-shows, som Carl turnerede med i over 30 år! Og nu i en forstærket udgave. Carl har indgået et underholdningsmæssigt samarbejde med Brian og Fætter (duoen Butterflies), som han i nogle år har samarbejdet med på lokalt plan med disse store shows. Tilsammen: Team Banko-Carl.

 
 
 

HISTORIEN

I 1957 blev jeg ansat på Nordisk Kamfabrik A/S – i dag Panther Plast A/S – i Vordingborg, hvor jeg avancerede til kontorchef i slutningen af 60`erne. Det var i denne periode, at jeg som chartermedlem for LIONS udviklede de populære banko-shows, som jeg var på turnè med i over 30 år.

I 1972 forlod jeg jobbet på Panther Plast for at indtræde som partner i Poul Birkum Petersens orkester- & solistbureau i Næstved. To år senere overtog jeg bureauet.

I 1986 flyttede jeg virksomheden, DEPA ApS, til Vordingborg, hvor selskabet var placeret i 10 år, hvorefter jeg besluttede at sælge hele virksomheden.

Fra 1997 påbegyndte jeg således mit 3. liv, som bl.a. omfatter opdatering i sprog og EDB, indtrædelse i diverse bestyrelser, en tænketank o.m.a. I 2003 besluttede jeg – efter utallige opfordringer – atter at drage på turné, for at fortælle om mit liv.

 

PressEN SKREV

"82-årig banko-konge i topform" — Dagbladet Køge

"Banko-Carl holder holder aldrig op med at underholde" — Sjællandske

"Selvom legenden først for nylig annoncerede sit comeback har publikum ikke glemt ham. Tværtimod" — Dagbladet Ringkøbing/Skjern

"Banko-legenden udvikler stadig shows og er efterspurgt i hele landet" — Sjællandske

"Banko-legende styrer kultsucces" — Sjællandske

"Banko-Carl var fuld numre og gevinster" — Dagbladet Ringkøbing/Skjern