FOREDRAG

FRA AKTIV ERHVERVSMAND TIL AKTIV PENSIONIST

PRESSEN SKREV: "Banko-Carl er lige så overbevisende som sprudlende – og hans foredrag afslører til fulde, at det har været hele hans nærværende og smittende personlighed nok så meget som banko-shows-konceptet, der gennem langt over en menneskealder har gjort dette til en bragende succes – både for de mange tusinde bankospillere, der har fået adskillige fornøjelige timer, og for ham som entertainer og forretningsmand. I sit foredrag afslører Banko-Carl rigtigt mange af de idéer, der har skæppet i kassen til fordel for en lang række foreninger og gode formål."

 
 

FACTS OM FOREDRAGET

  • Varighed: 1 x 50 + 1 x 30 min.
  • Videoklip fra TV udsendelser som ikke tidligere er vist på landsdækkende tv indgår i 2. afd af foredraget. 
 

 

ANBEFALINGER

Jørgen Hansen

Stenlille Pensionistforening
 

"Det er et super godt og spræl levende foredrag. Der er ingen, der keder sig. Banko-Carl er god til at fortælle om sit liv. En dejlig dag! Så vi kan kun give dig vore bedste anbefalinger."


Helle Rejnhold

sognepræst

Hammer/Vester Egesborg
 

"Foredraget blev en oplevelse, som mange af deltagerne stadig taler om."


Lis Bjarne Jacobsen
Ejby Optimisternes bestyrelse
 

"Banko-Carl kom og tryllebandt alle med godt humør og et foredrag alle kunne følge med i, der blev virkelig lyttet. Der var virkelig noget for deltagerne at snakke om bagefter.
Vi går ikke blot efter gode foredragsholdere, men det er meget vigtigt for os, at foredragsholderen kommer med humor og et smittende godt humør. Banko-Carl levede til fulde op til vore forventninger."


Ole Kronborg,
Oplysningssamvirket i Karup Kommune
 

"Omend Carl jo ikke længere er en ren årsunge, udstråler han en energi og entusiasme, der er de færreste forundt. Han er en showman, der får hele salen med, når han meget levende fortæller om sine meritter som både erhvervsmand og senere hen livet indenfor underholdningsbranchen."


Malene Guassora, sognepræst i Gadstrup sogn

"Banko-Carl gæstede Gadstrup sognehus med sit foredrag om sit liv som Banko-konge, et foredrag på fuld fart, leveret med glæde og humor.
Banko Carl gav et engageret og humoristisk foredrag med tankevækkende tilbageblik, krydret med tv-klip fra storhedstiden som Banko-konge."